Group Info

spille i juventus trøje den europæiske Super Cu

Jeg har psg trøje ikke svaret, ellers vil jeg sige. Men Conte virker som et godt menneske,' konkluderede han.Real Madrid fortjent sejr over Sevilla i den europæiske Super Cup fase er meget meningsfuldt for Gareth Bale. Han har også betalt for at betale gæld, at tidligere løfter om dille vises i selve landsbyen.

Før spillet tersuguh på Cardiff City Stadium, Wales, onsdag (13/8) morgen tidligere, Bale sagde han ønskede at spille ud. Fordi byen dijadiakan duel arena er landet for hans fødsel. Trods ikke scorer, Cardiff sidste sæson bragt fra Tottenham Hostpurs det giver en sød lokkemad for Cristiano Ronaldo at score. 'Dette er en speciel aften for mig. Det er klart, jeg vendte tilbage til min hjemby og spille i juventus trøje den europæiske Super Cup.

Bale synes attraktivt med to Debutanten Toni Kroos og James Rodriguez. Trofæet er den første titel i sæsonen Madrid. Bale roste de to nye kolleger. 'Selvom han netop har sluttet sig til to var i stand fodboldtrøjer til at tilpasse sig andre kolleger. Det er alt, der betyder noget. Vi fortjente at vinde.'Vietto faktisk lige landet på Vicente Calderon, Atleticos hovedkvarter, i begyndelsen af ​​sæsonen går. Desværre løbet kunne vise sit bedste kvalitet, optrådte han kedeligt.

Men ifølge nyhederne rapporteret af talkSPORT, Premier League giganter, Arsenal og Manchester United, rapporterede, at de havde set den udvikling Vietto på Atletico Madrid. Den 22-årige angriber blev faktisk stadig betragtes som en skarp angreb, et værdifuldt aktiv overvejer hans alder ungdom, og de lyse udsigter for let tilpasning til forskellige fodbold atmosfære.

Users

Oops, no profiles

Newsfeed

  • No items