Sammanfattning av Premier League Manchester United tröja - Juventus tröja barn West Brom Manchester City förlorade mot Swansea hem triumf 2016-17 Premier League säsongen, den 34: e omgången av krigföring. Bournemouth 4-0 vinna över Middlesbrough, Hull City 2-0 Watford, Swansea 2-0 Stoke, West Ham 0-0 Everton tråkig nivå, Arsenal 2-0 Sang Delan, Manchester United 2-0 seger över Burnley. Bournemouth 4-0 Middlesbrough De första 2 minuter, gjorde Bayern Munich tröja barn ett mål! Mouth 1: 0 Middlesbrough. Pu skickade hjälper, guld i mitten av området vänster fot skott, bollen flyr in i nedre vänstra hörnet av motståndarens mål. De första 14 minuterna, domaren gult kort till Middlesbrough Ramirez. De första 16 minuter, gjorde ett mål! Mouth 2: 0 Middlesbrough. Art skickade assist, aftösa än i mitten av området höger fot skott, bollen flyr in i nedre vänstra hörnet av motståndarens mål. De första 20 minuterna, Middlesbrough Ramirez grund av foul, är domaren ett andra gult kort. 55 minuter, ett hörn Tyskland kvinna tröja Middlesbrough, efter ett anfall Chambers, Negredo av area än den högra fot skott, bollen breda vänstra kolumnen. De första 65 minuter, gjorde ett mål! Mouth 3: 0 Middlesbrough. Cook skickade assist, general stor rätt foten skott från vänster, bollen flyr in i det nedre högra hörnet av motståndarens mål. De första 67 minuter, Middlesbrough | Eftersom foul, gult kort av domaren. De första 70 minuterna, Tyskland kvinna tröja gjorde ett mål! Mouth 4: 0 Middlesbrough. Bournemouth tar frisparks, skickade assist, Daniels i mitten av området vänster fot skott, bollen flyr in i det nedre högra hörnet av motståndarens mål. De första 91 minuter, efter att ett anfall Cook, Atkins lämnade footed skott utanför den stora lådan, bollen över ribban. Mer information kan följa fotbollsklubben http://www.kopafotbollmatchtrojor.com du kan köpa fler fotbollströjor , tack!