Vi var inte nervös', tillade Ospina. 'Vi var ledsen efter Monaco resultat men fotbollströjor i fotboll måste man plocka er upp snabbt. Uppenbarligen var det en tuff natt på onsdag, men du har alltid kommit att studsa tillbaka och detta resultat var ett bra sätt att visa att vi hade gjort det.

'Efter vad som hände mot Monaco, messi tröja det enda som var viktigt var att vinna nästa match för att fortsätta att öka vårt förtroende och hålla på väg upp ligan. Nu är vi redan tänka på nästa, som är QPR. '

Rosicky, som kom in som en sen ersättare netto ett avböjt insats i den 89: e minuten, är övertygad om Arsenal kan nu få Monaco debaclet ut ur deras system för att omgruppera före en FA Cup kvartsfinalen i Manchester United nästa vecka.

'Det billiga fotbollströjor var svårt eftersom vi påverkades av förlusten till Monaco, men du går igenom besvikelser under hela säsongen, du bara måste kämpa igenom det', Rosicky berättade Arsenal Player. 'Det var mycket viktigt att vinna och för förtroendet för hela laget.'

Även Arsenal väl kan barcelona tröja titta upp i tabellen, Everton har bara sex poäng mellan sig och släppområdet efter bara en seger från sin senaste 11 Premier League-matcher.


The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

Added Mar 6 '17, 01:53AM

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)